No Image

Хуманитарна акција на ОО ГРОМ-Битола

24.05.2014 admin 0

Во рамките на хуманитарната акција за помош на Србија, Босна и Херцеговина и Хрватска, погодени од катастрофалните поплави, Општинската Организација на ГРОМ-Битола, предводена од Претседателката  […]

No Image

Средба Јакимовски-Борисов

22.05.2014 grom 0

ГЕРБ И ГРОМ ЗА „ГРАЃАНСКО ПРИБЛИЖУВАЊЕ“ НА ДВАТА НАРОДИ                     Во рамките на меѓународните активности на Граѓанска опција […]

No Image

Акција на ОО ГРОМ Карпош

19.05.2014 grom 0

„МАЈСКИ МАРШ НА ВОДНО“ Општинската организација на ГРОМ Карпош, вчера (недела 18 мај 2014 год.) организираше рекреативен марш на Водно на релација од  Средно до […]

No Image

Средба Јакимовски – Волерс

16.05.2014 grom 0

Денеска, (16 мај  2014), претседателот на Граѓанската опција за Македонија, Стевчо Јакимовски, оствари едночасовна средба со амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Македонија, господин Пол […]

ПРОФЕСИОНАЛЦИ ВО БЕЛИ МАНТИЛИ

13.05.2014 grom 0

Прим. Д-р. Добрила Андоновска -претседател на Форум на жени ГРОМ-Карпош, член на Централен одбор на ГРОМ, советник на ГРОМ во Општина Карпош Деновиве, како впрочем […]