No Picture

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА: ГРОМ ја има ,,златната акција’’ во парламентот на Р.М

28.04.2014 Joana Stanik 0

На денешната прес-конференција која лидерот на Граѓанската опција за Македонија ја одржа во централниот штаб на партијата, беше презентиран целосниот рекапитулар на претседателските и предвремените […]

No Picture

ГРОМ – ОХРИД ЗА ЗДРАВА ЖИВОТНА СРЕДИНА

24.04.2014 admin 0

24.04.2014 година Кандидатот за пратеник од Охрид, Сашо Робески денеска одржа прес-конференција на која изложи два проблеми кои претставуваат бариера во процесот на европското интегрирање […]