Фотогалерија: Младите од ГРОМ-Карпош на Денот на жената 8 Март подаруваа цвеќиња и балони

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin