Фотогалерија: Претседателскиот кандидат на ГРОМ, Проф. д-р. Зоран Поповски се претстави пред охриѓани

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin