Потпреседател – Љупчо Пренџов

09.02.2014 grom 0

Љупчо Пренџов е роден на 2 октомври 1983 година во Велес. Според образованието е дипломиран политиколог на Правниот факултет „Јустинијан Први“ на Универзитетот „Св. Кирил […]

No Image

ГРОМ на свечената панихида за Гоце Делчев

04.02.2014 grom 0

Висока партиска делегација на Граѓанската опција за Македонија – ГРОМ, составена од претседателот Стевчо Јакимовски, потпретседателот  Горан Анчески и генералниот секретар Виктор Цветковски, присуствуваше на […]

No Image

ГРОМ работно низ Македонија

03.02.2014 grom 0

Потпретседателот на Граѓанската опција за Македонија, м-р Горан Анчески, заедно со членовите на Извршниот одбор на ГРОМ, д-р Светлана Трбојевиќ и м-р Штеријо Николов, беа […]