No Image

Прес на ГРОМ околу начинот на кандидирање за претседател на Република Македонија

25.02.2014 grom 0

ОД ДОСТОИНСТВЕН ЧИН СЕ ПРАВИ ФАРСА По повод актуелните настани што се случуваат околу кандитатурите за претседателски кандидати за претстојните претседателски избори, лидерот на ГРОМ […]

No Image

ГРОМ – дебитира во меѓународни рамки

25.02.2014 grom 0

Членот на Централниот одбор на ГРОМ и Претседател на Општинската организација ГРОМ Карпош, м-р Оливер Станоески, изминатиот викенд (21-24.02.2014) за прв пат ја промовираше Граѓанската […]

No Image

ГРОМ „го освојува“ Скопје

24.02.2014 grom 0

Граѓанската опција за Македонија, од ден на ден станува се поприсутна меѓу граѓаните од главниот град. На, 23 февруари 2014 година, во Центар, на булеварот […]

No Image

Бутел доби своја канцеларија на ГРОМ

21.02.2014 grom 0

Со пригодна свеченост, на која присуствуваа претседателот на партијата, Стевчо Јакимовски и претседателскиот кандидат на ГРОМ, Зоран Поповски, вчеравечер, 20 февруари 2014 година, бутелчани го […]

No Image

Општинска Организација: Карпош

19.02.2014 grom 0

Претседател на Општинска Организација:  Телефон за контакт:  Претседател на Форум на Млади: Слободанка Георгиевска 075/292-943 Претседател на Жени: Добрила Андоновска 078/487-045 Седиште на Општинска Организација ГРОМ-Карпош во […]

No Image

Општинска Организација: Росоман

19.02.2014 grom 0

Претседател на Општинска Организација: Жарко Марковски Телефон за контакт: 070/300-830 Претседател на Форум на Млади: Формирањето е во тек Претседател на Форум на Жени: Формирањето […]