Шебаљ Прешова

shebalj_preshovaЧлен на Извршен Одбор

Шебаљ Прешова – д-р. по стоматологија

Шебаљ Прешова е родена на 10 јуни 1975 година во Скопје. Според образованието е дипломиран стоматолог на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, а во тек се и нејзините магистерски студии по јавно здравство. Таа е координатор на секторот за генетска проверка и тестови во клиничката болница „Аџибадем – Систина“.

Е-маил адреса: shebalj.preshova@grom.mk

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin