Никола Ѓоргиевски

1904058_455920077869792_1107147517_nЧлен на Извршен Одбор

Никола Ѓоргиевски – дипломиран економист

Никола Ѓоргиевски е роден на 25 август 1983 година во Струмица. Дипломирал  на Стопанската академија во Свиштов, Бугарија, на отсекот за стопанска и финансова контрола. Поседува сертификат за интерен аудитор на Системот за менаџмент со квалитет согласно со барањата на стандардот ИСО 9001:2008. Од 2007 година е приватен стопанственик, а од февруари 2009 година станува  директор на „Картон пак“. Сопственик е на фирмата „Еко инженеринг-НС“ од 2008 година. Тој е поранешен репрезентативец во кик-бокс и двократен вицешампион.

Е-маил адреса: nikola.gjorgievski@grom.mk

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin