Ѓоко Менковски

Член на Извршен ОдборЧлен на Извршен Одбор

Ѓоко Менковски – стопанственик

Ѓоко Менковски е роден на 12 јули 1958 година во Скопје. Тој е магистер по економски менаџмент, а својата професионална кариера ја гради веќе 33 години во приватниот сектор, прво во производство, трговија и транспорт, а потоа во угостителство и последните петнаесетина години во градежништво.

Е-маил адреса: gjoko.menkovski@grom.mk

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin