No Picture

Кандидатот на ГРОМ за претседател се претстави пред дипломатите

27.02.2014 admin 0

Кандидатот за претседател на Република Македонија од Граѓанската опција за Македонија, Зоран Поповски, вечерва, во хотелот Александар Палас имаше пригодна средба со претставници од странските […]