КРЕАТИВНОСТА НАСПРОТИ ОМРАЗАТА

31.01.2014 grom 0

Гоце Дуковски –  член на Извршниот одбор на ГРОМ-Ѓорче Петров Изминативе денови сите сме преокупирани преку малите екрани и дневните весници со тоа кој од […]

No Image

Основачко собрание на ФОМ – говор на претседателот на Форумот на млади при ГРОМ, Бојан Велевски

27.01.2014 grom 0

Почитуван претседателе Јакимовски, почитувани членови на Централниот и Извршниот одбор, почитувани членови на Централниот одбор на Форумот на Млади – ГРОМ, драги пријатели, гости и, […]

No Image

Основачко собрание на ФОМ – говор на претседателот на Граѓанската опција на Македонија, Стевчо Јакимовски

27.01.2014 grom 0

Почитувани млади, почитувани членови на извршниот одбор на ГРОМ, почитувани членови на ЦО на ГРОМ, почитувани присутни и гости. Вечерва сум горд. Искрено сум возбуден […]

No Image

Младите на ГРОМ зачекорија во иднината

26.01.2014 grom 0

Со енергија на ГРОМ, ентузијазам и визија, околу 2.000 младинци на најмладата политичка партија на македонското политичко небо, вечерва ја исполни скопска „Универзална сала“. Таа […]