No Image

Основачко собрание на ОО на ГРОМ – Чаир

05.12.2013 admin 0

ВИСТИНСКИ МОМЕНТ ЗА МУЛТИЕТНИЧКИ КОНЦЕПТ Инспиративниот говор на потпретседателката на Граѓанска опција за Македонија, Мавие Мехмети, го одбележа 24. Основачко собрание на Општинска организација на […]

No Image

ГРОМ е за постојниот изборен модел

05.12.2013 grom 0

Пропорционалниот модел со шест изборни единици треба да остане како изборен модел во Република Македонија е ставот на Граѓанската опција на Македонија-ГРОМ. Овој став е […]