No Image

Известување

27.12.2013 grom 0

Извршниот одбор на Граѓанска опција за Македонија ги известува своите членови од Неготино дека Основачкото собрание на оваа Општинска организација на ГРОМ, поради лошите временски […]

No Image

ПОКАНА ЗА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

27.12.2013 grom 0

Во недела, 29.12.2013 год. во 12 часот, во Бизнис салата на Скопски саем, ќе се одржи Втората седница на Централниот одбор на Граѓанската опција на […]