No Image

Втора седница на ЦО на ГРОМ

29.12.2013 admin 0

ГРОМ РАПИДНО СЕ ШИРИ НИЗ МАКЕДОНИЈА За само три месеци од своето официјализирање, Граѓанската опција на Македонија-ГРОМ успеа да формира 35 општински организациии ширум Републиката […]