No Image

ГРОМ ги разбуди надежите на бутелчани

29.11.2013 admin 0

На денешното основачко Собрание кое се одржа во административната зграда на општина Бутел, дипломираниот инженер архитект Вангел Караиванов, беше избран за претседател на општинската организација […]

No Image

ГРОМ влезе во Аеродром

26.11.2013 admin 0

Граѓаните на општина Аеродром имаат алтернатива. Тоа е ГРОМ-Граѓанската опција за Македонија. Ова беше главната мисла- водилка околу која беа собрани над 200-тини присутни делегати […]

No Image

ГРОМ Карпош ќе сади млади садници

26.11.2013 grom 0

По повод денот на дрвото 27.11.2013 (среда), активисти на Општинската организација ГРОМ Карпош организираат засадување на садници. Засадувањето на 50 млади дрвца ќе биде со […]