No Image

ГРОМ ќе оди по свој автентичен пат

21.10.2013 grom 0

Вечерва, 20 октомври 2013 година, во Домот на културата „Кочо Рацин“ во Кичево, со акламација беше избран првиот претседател на Општинската организација на Граѓанската опција […]

No Image

Конституирано раководството на ГРОМ

20.10.2013 admin 0

Владо Поповски, поранешен министер во Владата на Република Македонија е избран за претседавач на Централниот одбор на Граѓанската опција на Македонија. Ова едногласно го изгласаа […]