No Image

ИНТЕРВЈУ Јакимовски: Ќе има предвремени парламентарни избори, а ГРОМ ќе настапи самостојно!

22.08.2013 admin 0

Градоначалникот на општина Карпош и претседател на Иницијативниот одбор на „ГРОМ“ во интервју за „Фактор“ говори за Граѓанската опција за Македонија, за основачкото собрание кои […]

No Image

ГРОМ поблиску до кичевци

18.08.2013 admin 0

17 август 2013 година, Кичево, во централниот дел на градот, со пригодна свеченост и со најава за одржување на основачкиот партиски конгрес на 14 септември, […]

No Image

Бајрамска честитка од ГРОМ

08.08.2013 admin 0

Чест ми е во мое лично име, во име на Иницијативниот одбор на Граѓанската опција за Македонија и на сите симпатизери и поддржувачи на ГРОМ, […]

No Image

Честит Илинден

02.08.2013 admin 0

На сите граѓани на Република Македонија им го честитам големиот празник 2 Август-Илинден. Тој за нас, граѓаните на Република Македонија, има двојно значење. Оваа година […]