No Image

ГРОМ инкубатор на идеи

26.06.2013 admin 0

Tвојата позитивна енергија, мотивација, способност и квалитет вложи ги за себе и за својата иднина! Кликни ТУКА и прати идеја, предлог, размислување или проект кој […]

No Image

„Грмна“ ГРОМ и во Кичево

21.06.2013 grom 0

Со поздрав за иницијативата на првиот човек на Иницијативниот одбор на ГРОМ, Стевчо Јакимовски, изразувајќи му безрезервна поддршка, Кристина Костовска, магистер по правни науки од […]