No Image

Говор на Стевчо ЈакимовскиFjalimi I Stefço Jakimovskit

29.05.2013 admin 0

Добровечер почитувани граѓани на Република Македонија, добровечер присутни гости, членови, симпатизери и идни поддржувачи на граѓанската опција на Македонија во периодот по локалните избори бев преплавен […]