БИДЕТЕ ХРАБРИ И ОДВАЖНИ – БИДЕТЕ ГРОМ!

ГОВОР НА Д-Р ДОБРИЛА АНДОНОВСКА, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФОРУМОТ НА ЖЕНИ НА ГРОМ повеќе

ЖЕНИТЕ ВО ПОЛИТИКАТА – ПРИДОНЕС ЗА РАМНОПРАВНОСТА КАКО ТЕМЕЛНА ВРЕДНОСТ

ГОВОР НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ГРОМ СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ НА ОСНОВАЧКОТО СОБРАНИЕ НА ФОРУМОТ НА ЖЕНИ НА ГРАЃАНСКАТА ОПЦИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА повеќе

Добрила Андоновска – Прва претседателка на Форумот на жени на ГРОМ

15.01.2017 година

Во  хотелот ,, Александар Палас“, денеска се одржа основачкото собрание на Форумот на жени на Граѓанската опција за Македонија. Седумстотини триесет и осум делегати едногласно ја избраа  доктор Добрила Андоновска за прва претседателка на ФОЖ ГРОМ.  повеќе

УСПЕШНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЗА ГРОМ

dsc_1781web17.12.2016 година

Претседавачот на Централниот одбор на Граѓанската опција за Македонија Зоран Поповски, ја отвори дванаесеттата седница и предложи шест точки на дневен ред. Во Собранието на  Град Скопје, членовите на Ц.О на ГРОМ расправаа и ги усвоија предложените точки. По истекувањето на едногодишниот мандат на Зоран Поповски, како претседавач на Ц.О, за нов претседавач на Централниот одбор на ГРОМ едногласно е избран Зоран Петрушевски од О.О ГРОМ- Куманово.

повеќе

Колумна на Стевчо Јакимовски: ДОБАР СЛУГА-ЛОШ ГОСПОДАР!

stevco-jakimovski-int221-1Светските искуства говорат дека кога разузнавачките служби сакаат да заврбуваат некое лице за свој соработник, тие го набљудуваат, го шпиунираат и му праќаат нивни луѓе да го „скенираат“ и да му направат комплетен профил на личноста. Утврдуваат кои се неговите позитивни страни, а за нив се најбитни неговите маани, односно, на што најлесно реагира потенцијалниот соработник. повеќе

Говор на претседателот на ГРОМ Стевчо Јакимовски во Куманово – 07.12.2016 година

повеќе

Интервју со Стевчо Јакимовски на тема: Проекти во програмата „Реално“ за Општина Карпош

07.12.2016 година

Интервју со лидерот на ГРОМ, г -дин Стевчо Јакимовски во мобилното студио на ТВ НОВА.

Стевче Јакимовски

Страница 1 од 4612345...102030...Последна »